مـــــــواد لازم :
بادنجان :: 2 عدد
روغن مایع :: 50 گرم
ماهیچه گوسفند :: 6 عدد
تره فرنگی متوسط خورد شده :: 1 عدد
آب گوشت :: نیم پیمانه
آب :: 8 پیمانه
دارچین :: 1 عدد ساقه
سیب زمینی استانبولی خورد شده :: 2 عدد
زیره کوبیده :: 1 قاشق چای خوری
جعفری خورد شده :: یک چهارم پیمانه

 

طــــــــرز تهیه :
بادنجانها را از چند نقطه با سیخ یا چنگال سوراخ کنید سپس آنها را در سینی فر قرار داده و به مدت یک ساعت در فری که قبلا گرم کرده اید بپزید سپس آنها را در آورده و بگذارید تا سرد شوند بعد آنها را پوست گرفته و گوشت آنها را خورد کنید . روغن را گرم کرده ماهیچه ها را درون آن سرخ کنید . سپس آنها را درون آبکش گذاشته تا روغن آنها گرفته شود. سپس ماهیچه ها و تره فرنگی و آب گوشت و آب را در قابلمه ریخته به مدت یک ساعت بپزید . سپس ماهیچه ها را در آورده و استخوانهای آنها را بگیرید و آنها را خورد کنید . ساقه دارچین یا 1 قاشق چای خوری دارچین کوبیده و سیب زمینی و زیره را به آب گوشت در قابلمه اضافه کنید و سپس در قابلمه را گذاشته و روی حرارت ملایم بپزید تا سیب زمینی ها نرم و پخته شوند . محتویات قابلمه و بادنجانها را درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط نمایید . سپس گوشت و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم کمی می پزیم تا جا بیافتد . سپس آن را در ظرف کشیده و روی آن را با کمی جعفری تزیین می نماییم .